tirsdag 12. august 2014

Blått raseri

Fuck alle som veit alt.
Fuck eksperter, politikere, kritikere og journalister. Fuck media som får oss til å tro at de som har penger er de som er verdifulle. Fuck alle vellykka rasshøl, med hus, stasjonsvogn, giftering, barn og venner som sover om natta og aldri har kjent smerte i livene sine. Fuck sjølgode gladkristne avholdsfolk. Fuck rikfolk som overnatter på hotell til førtitusen kroner natta i Frankrike. Fuck alle roasbloggere som bare er opptatt av klær, sminke og kaffe latte og ikke veit en dritt om noen ting. Fuck alle som leser dritten. Fuck matvareprodusenter som stapper E og annen gift i maten. Fuck oss som kjøper og spiser møkka. Fuck medisinbransjere som "glemmer" å fortelle om livsfarlige bivirkninger. Fuck alle mannehorer som kjører i biler i millionklassen og viser fingeren fordi en trailer som kjøres av underbetalt utlending ikke kjører fort nok opp en bakke.

En trailer går ikke fortere opp en bakke. Fucking jævla iddiot !!!

Fuck alle ledere som tyner livskjiten ut av medarbeiderne sine. Skremmer vettet av dem. Fuck alle som lar seg bli tyna "livskjiten" ut av.  Fuck tobakksindustrien som pumper røykavhengighet inn i fattige land. Fuck kommunikasjonssjefer som på TV med sitt nøye utvalgte milde utseende og joviale dialekt får det hele til å høres edelt ut.
Fuck alle som ikke har gjennomskuet gjørma.
Fuck alle som baksnakker, slenger dritt, lager problemer, mangler empati, er svikere, langer heroin, slår barna sine, mobbere, menneskehandlere, overgripere, krig, urettferdighet, fattigdom, mordere og Fuck alt som mangler toleranse, empati og respekt.  
Fuck sell, sell, sell or go to hell.
Fuck drømmene i materialismen.
Fuck pengene. Verdens største fanatiske religion.
Fuck alle morratryner som veit hva jeg driver på med og hvorfor.
Fuck bedømmelse.
Fuck deg

og fuck meg.

1 kommentar:

 1. Det er helt sikkert, det at vi er skakkjørte. Se på forbruket av beroligende midler. Og se på tausheten når vitenskapsmenn avslører det.

  TROEN

  Moseloven til å ære,
  Sønnen til å ha i gjære:
  Være tro og vise tro!
  På de to vår tro bero!

  SvarSlett