tirsdag 3. mai 2016

Lyst på mer ro, les dette
Vi du ha mer ro i livet ditt, les dette

Det å føle uro, tristhet, rastløshet, anspenthet, angst og stress er en tilstand som mange nordmenn lever med hver eneste dag. Ut i fra statistikk så er det antakelig godt over en million som for ofte vet hva ubehagelig uro er.

Jeg selv har slitt med sterk angst så lenge jeg kan huske. For eksempel panikkangst, hyperventilering på nattestid, akutt påtrengende følelse av frykt eller det å ikke få luft.

Selv om flere har fortalt meg at luftrøret er av brusk slik at det ikke kan kollapse så tok det lang tid å lære å ”roe” ned under et panikkanfall som i praksis handlet om å så lite luft over så lang tid at det ved flere anledninger førte til besvimelse.

Andre panikkanfall kan minne om et hjerteinfarkt, kloen som tar rundt hjertet og psykosomatiske smerte strømninger ut i venstre armen og svetting. Angst kan også handle om bekymring og den generelle følelsen av at det alltid er noe farlig eller feil på ferde. Angst og tynnslitte nerver er slitsomt.

Den 26 mai inviterer Egil Arne Skaun Knutsen, Pernille Wesmann og Anne Siri Langelandsvik til en kveld om ro. Jeg, Egil Arne Skaun Knutsen holder foredrag om atferdsendring fra uro til ro på bakgrunn av Acceptance og Commitment Therapy (ACT), Pernille tar oss med på gode Mindfulness øvelser og Anne Siri viser tar oss med på gode øvelser fra Medisinsk yoga. Kun rolige øvelse, ting jeg klarer å utføre i dress. Det blir rolig og avslappende. 

Ikke påmelding, betaling 300 kroner i døren, 26 mai på Tåsen i Oslo, Medisinsk Yoga Øst klokken 1900 – 2130, Nils Lauritssønsvei 34.

Bildet er av undertegnede på kurs hos Stephen Hayes, grunnleggeren av terapiretningen ACT (Aksept og forpliktelses terapi). En forskningsbasert tankemåte og terapiform med meget gode resultater over hele verden.

Egil Arne Skaun Knutsen jobber som psykolog, Pernille Wesmann jobber som Mindfulness instruktør og personlig Coach, Anne Siri Langelandsvik er gründer og eier av Medisinsk Yoga Øst, personlig trenger og instruktør Medisinsk Yoga.

Det blir en kveld med målrettet påfyll fra uro til ro.

Det blir balsam for sjelen

Velkommen

Link til Medisinsk Yoga Øst: Medisinsk Yoga Øst

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar